Inschrijfformulier VoNo JeugdVolleybalclub Amsterdam Noord (VONO)
p/a Sporthal De Weeren
Beemsterstraat 656
1024 CH  Amsterdam Noord
email: inschrijvingen@vono.nl


Ondergetekende gaat akkoord met de clubcontributie van € 171 per jaar (CMV 6-12 jaar), € 207 per jaar (aspiranten 12-18 jaar), per automatische incasso in 3 termijnen.

Overmaken op NL25INGB0005071506 tnv “Volleybalclub Amsterdam Noord” is ook prima.

Indien er competitie wordt gespeeld, dan graag een digitale pasfoto mailen naar info@vono.nl + naam lid of per post een analoge versie meesturen met dit formulier t.b.v. de spelerskaart.

De officiële wedstrijdshirts zijn te verkrijgen bij onze materiaalsponsor: Sport 2000, Bezaanjachtplein 273. Ook voor goed schoeisel, kniebeschermers etc. kunnen alle VoNo leden daar terecht en geldt een ledenkorting van 10%.

Het lidmaatschap is doorlopend. Eventuele opzegging dient schriftelijk te gebeuren voor 1 juni van het kalenderjaar.Financiële ondersteuning is mogelijk via de Scholierenvergoeding. Aan te vragen bij het DWI of bij het Jeugdsportfonds. Zie www.amsterdam.nl of www.jeugdsportfonds.nlDe jeugdafdeling draait voor een groot gedeelte op vrijwilligers; zonder de bijdrage van ouders is het moeilijk om kinderen te laten trainen en wedstrijden te laten spelen. Wij vragen u dan ook hieronder in te vullen waar u bereid bent een steentje bij te dragen. OF kijk even op onze, nieuwe Vereniging pagina. Alvast bedankt!Wedstrijden coachen
Wedstrijden fluiten
Teambegeleider van het team van uw kind
Organiseren kleine activiteiten
Helpen met veld opzetten
Materiaalhok bijhouden